(2 - 6 PERSONER) 

PROVA PÅ KURS

Under ett par timmar får du prova på att temperera choklad, gjuta pralinskal, göra din egen ganache och locka pralinerna. Med dig hem får du sedan 24 egentillverkade praliner!

Vårens tillfällen finns nu tillgängliga!

se nedan kursdatum

  • grunder

    Lär dig grunderna i hur man tillverkar sina egna praliner

  • Tillverka

    Du får temperera choklad, gjuta pralinskal i valfri pralinform, göra din egen pralinfyllning, fylla pralinskalen och sedan locka dessa.

  • Dekorera

    Dekorera och garnera de nygjorda praliner

  • Ta med hem

    Vid tillfällets slut, får du ta med en ask med egentillverkade nygjorda praliner

 kurstillfällen

Våren 2025 

 Kurstillfällen med minst 2 max 6 personer. Kursen tar ca 2,5 h (17.30-ca 20.00) och vi håller till i mitt tillverkningskök i anslutning till min butik. 

Pris: 695 kr/ person

Januari: 9/1=fullt, 16/1=fullt, 23/1=fullt

Februari: 6/2, 20/2=fullt, 27/2

Mars: 6/3, 13/3, 20/3

Anmälan sker via mail

Vill du/ni boka kurs för ett speciellt tillfälle? Kontakta mig!

kontakt@mariaschokladmakeri.se