(2 - 6 PERSONER) 

PROVA PÅ KURS

Under ett par timmar får du prova på att temperera choklad, gjuta pralinskal, göra din egen ganache och locka pralinerna. Med dig får du sedan 24 egentillverkade praliner!

Höstens prova-på-kurser är fullbokade!

Vårens tillfällen presenteras under januari 2025

  • grunder

    Lär dig grunderna i hur man tillverkar sina egna praliner

  • Tillverka

    Du får temperera choklad, gjuta pralinskal i valfri pralinform, göra din egen pralinfyllning, fylla pralinskalen och sedan locka dessa.

  • Dekorera

    Dekorera och garnera de nygjorda praliner

  • Ta med hem

    Vid tillfällets slut, får du ta med en ask med egentillverkade nygjorda praliner

 kurstillfällen

hösten 2024 fullbbokade!

 Kurstillfällen med minst 2 max 6 personer. Kursen tar ca 2,5 h och vi håller till i mitt tillverkningskök i anslutning till min butik. 

Pris: 695 kr/ person

September: 19/9= Fullt

Oktober: 3/10=Fullt,10/10 =Fullt, 17/10= Fullt,

31/10=Fullt, 17.30- ca 20.00

November: 14/11=Fullt, 17.30-ca 20.00

Vill du/ni boka kurs för ett speciellt tillfälle? Kontakta mig!

kontakt@mariaschokladmakeri.se